Aktivnosti Centra za unapređenje zdravlja i prevenciju bolesti

Ponedeljak, 24. Sep 2018.

Centar za unapređenje zdravlja i prevenciju bolesti će u utorak, 25. septembra, na Trgu slobode u centru Subotice obeležiti SVETSKI DAN SRCA. Svi zainteresovani  će imati priliku da od 10 do 12 časova provere nivo holesterola i šećera u krvi, odnosno  krvni pritisak, a lekari će sa građanima razgovarati o očuvanju zdravlja i zdravim stilovima života.

U subotu, 29. septembra od 10 do 12 časova, ekipa Centra za unapređenje zdravlja i prevenciju bolesti će boraviti u Čantaviru. Ispred i u prostorijama mesne kancelarije radiće se provere nivoa holesterola i šećera u krvi, krvni pritisak, EKG i skrining na kardiovaskularna oboljenja, a lekari će zainteresovanima davati savete o zdravim stilovima života.

SVETSKI DAN STARIH obeležiće se 1. oktobra na Trgu slobode u centru Subotice. Ekipa Centra za unapređenje zdravlja i prevenciju bolesti će od 10 do 13 časova raditi provere nivoa holesterola i šećera u krvi, odnosno  krvnog pritiska, a lekari će zainteresovanima davati savete o zdravim stilovima života.